Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Јавни позив- Секторска анализа у области заштите и унапређења људских права Рома и Египћана

Јавни позив- Секторска анализа у области заштите и унапређења људских права Рома и Египћана
Датум објаве: 17.07.2018 13:52 | Аутор: ммп

Испис Штампај страницу


У складу са чланом 80 Закона о државној управи и члана 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија у вези члана 32а Закона о невладиним организацијама, Министарство за људска и мањинска права  расписује

 

ЈАВНИ ПОЗИВ

заинтересованим невладиним организацијама који се баве заштитом и унапређењем људских права Рома и Египћана за консултације у циљу сачињавања Секторске анализе за утврђивање приједлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у области заштите и промовисања људских и мањинских  права. Министарство  за људска и мањинска права ће дана 23. јула 2018. године, са почетком у 12:00 часова у сали за састанке овог Министарства (ИИ спрат, Римски трг 46, Подгорица), одржати консултативни састанак са заинтересованим невладиним организацијама које спроводе активности у области заштите и унапређења људских права Рома и Египћана. Присуство представника невладине организације на консултативном састанку је неопходно потврдити најкасније до 20. јула 2018. године до 12:00 часова на е-мејл адресу рамиз.сахман@ммп.гов.ме.

Поред наведеног, представници невладиних организација могу своје коментаре на Нацрт секторске анализе послати и на мејл адресу рамиз.сахман@ммп.гов.ме, најкасније до 1. августа 2018. године, до 15:00 часова.

Нацрт секторске аначлизе можете преузети овдје:Секторска- Роми 2019.доц

Министарство за људска и мањинска права