Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Јавни позив- Секторска анализа у области родна равноправност

Јавни позив- Секторска анализа у области родна равноправност
Датум објаве: 17.07.2018 13:47 | Аутор: ммп

Испис Штампај страницу


У складу са чланом 80 Закона о државној управи  и члана  12  Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија  у вези  члана  32а Закона о невладиних организација, Министарство за људска и мањинска права  расписује

 

                                                                                                                                                                      ЈАВНИ ПОЗИВ

заинтересованим невладиним организацијама који се баве заштитом лица са инвалидитетом за консултације у циљу сачињавања Секторске анализе за утврђивање приједлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у области родна равноправност.

Министарство  за људска и мањинска права ће дана 26. јула 2018. године, са почетком у 10:00 часова у сали  за састанке овог Министарства (ИИ спрат, Римски трг 46, Подгорица), одржати консултативни састанак са заинтересованим невладиним организацијама које спроводе активности у области родна равноправност.

Присуство представника организације на консултативном састанку је неопходно потврдити најкасније до 22.07.2018. године до 12:00 часова на мејл адресу сања.зугиц@ммп.гов.ме. 

Поред наведеног, представници невладиних организација могу своје коментаре на приједлог секторске анализе послати и на мејл адресу: сања.зугиц@ммп.гов.ме, најкасније до 1. августа 2018. године.

Нацрт секторске анализе можете преузети овдје: Предлог секторска рр.пдф

Министарство за људска и мањинска права