Manja slova Veća slova RSS

>

Najava: U susret Međunarodnom danu osoba sa invaliditetom

Najava: U susret Međunarodnom danu osoba sa invaliditetom
Datum objave: 01.12.2015 15:43 | Autor: PR služba

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo za ljudska i manjinska prava u saradnji sa Misijom OSCE u Crnoj Gori sjutra 02. decembra, obilježava Međunarodni dan osoba sa invaliditetom, svečanošću koja će biti upriličena u Resursnom centru za djecu i mlade „Podgorica“.
Svečanost će otvoriti ministar za ljudska i manjinska prava dr Suad Numanović i direktor Resursnog centra gospodin Zoran Bošković.

Ovom prilikom ministar će uručiti interaktivne table koje su nabavljene uz podršku Misije OSCE u Crnoj Gori, resursnom centru za djecu i mlade „Podgorica“, resursnom centru za djecu i osobe sa intelektualnim smetnjama i autizmom „1. Jun“ i resursnom centru za školovanje i rehabilitaciju lica sa poremećajima sluha i govora“ Dr. Peruta Ivanović“ iz Kotora.
U kulturno – zabavnom programu učestvovaće učenici/e Resursnih centara, a sa početkom je u 14h.

Molimo predstavnike/ce medija da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj.
U nastavku dana, Ministarstvo je u saradnji sa Udruženjem mladih sa hendikepom Crne Gore organoizovalo gledanje predstave „Revizor” koja je na redovnom repertoaru Crnogorskog narodnog pozorišta. Predstava počinje u 20h, a izjave za medije biće upriličene u 19:30h. Predstava je inkluzivnog karaktera i u publici će se naći velik broj osoba sa različitim oblikom invaliditeta.

Kontakt osoba: Sanja Žugić
069 160 903
Ministarstvo za ljudska i manjinska prava