Manja slova Veća slova RSS

>

Prva konstitutivna sjednica Mješovite komisije za praćenje sprovođenja Ugovora o uređenju odnosa od zajedničkog interesa između Vlade Crne Gore i Islamske zajednice u Crnoj Gori

Prva konstitutivna sjednica Mješovite komisije  za praćenje sprovođenja Ugovora o uređenju odnosa od zajedničkog interesa između Vlade Crne Gore i Islamske zajednice u Crnoj Gori
Datum objave: 06.06.2014 16:27 | Autor: PR služba

Ispis Štampaj stranicu


Članovi Mješovite komisije ispred Vlade Crne Gore i predstavnici Islamske zajednice u Mješovitoj komisiji  Crne Gore, održali su Prvu konstitutivnu sjednicu Mješovite komisije za praćenje sprovođenja Ugovora o uređenju odnosa od zajedničkog interesa između Vlade Crne Gore i Islamske zajednice u Crnoj Gori, 05. juna 2014. u prostorijama Ministarstva za ljudska i manjinska prava.

Na konstitutivnoj sjednici otvorena su određena pitanja od interesovanja u pogledu implementacije Ugovora o uređenju odnosa od zajedničkog interesa između Vlade Crne Gore i Islamske zajednice u Crnoj Gori.

Predstavnicima Islamske zajednice kopredsjedavajući ministar dr Suad Numanović u ime  članovi Mješovite komisije ispred Vlade Crne Gore ponudio je na usvajanje Poslovnik o radu, na osnovu kojeg će funkcionisati ovo zasebno tijelo.

Naredni sastanak utvrdiće se kroz zajedničku inicijativu obije strane.

PR služba