Manja slova Veća slova RSS

>

O uzrocima, prevenciji i suzbijanju jednog od globalno najnegativnijih društvenih fenomena sjutra u Gimnaziji "Slobodan Škerović"

O uzrocima, prevenciji i suzbijanju jednog od globalno najnegativnijih društvenih fenomena sjutra u Gimnaziji "Slobodan Škerović"
Datum objave: 29.11.2017 14:17 | Autor: PR služba

Ispis Štampaj stranicu


U okviru kampanje “16 dana aktivizma u borbi protiv nasilja nad ženama” Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, u saradnji sa međunarodnim i domaćim partnerima, organizovaće tematske časove o problemu i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u porodici za srednjoškolce i srednjoškolke.

O uzrocima, prevenciji i suzbijanju jednog od globalno najnegativnijih društvenih fenomena, učenicima/ama će govoriti predstavnici/e  Ministarstva za ljudska i manjinska prava Crne Gore, Misije OEBS-a u Crnoj Gori, Kancelarije UNDP u Crnoj Gori i Glavnog grada, odnosno opštine.

Djeca će imati priliku da se upoznaju  i da razgovaraju i o rezultatima istraživanja o percepcijama, prevalenci, cijeni i multidisciplinarnom odgovoru na nasilje, koje je Ministarstvo za ljudska i manjinska prava nedavno spovelo u saradnji sa Kancelarijom UNDP u Crnoj Gori

Pozivamo sve predstavnike/ce  medija da isprate događaj.

Prvi u nizu tematskih časova održaće se sjutra 30. novembra 2017. godine, u biblioteci Gimnazije “Slobodan Škerović”, u Podgorici, sa početkom u 10 časova.

Kontakt osobe: Maja Jović 069 301 559  i Emin Ljuljanović 069 543 425.

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava